Το νέο μας site είναι διαθέσιμο!

Το ανανεωμένο site της Juliette Armand είναι στη διάθεσή σας!

Αισθανθήκαμε ότι χρειαζόμαστε μια νέα προσέγγιση στην online παρουσία μας, με ανανεωμένη πληροφόρηση σχετικά με τα προϊόντα μας και σύγχρονα δεδομένα για την αποτελεσματικότητά τους αλλά και πληροφόρηση για την έρευνα που διεξάγεται στα εργαστήρια της Juliette Armand.

Η ιστοσελίδα τονίζει τη διεθνή παρουσία της εταιρίας ενώ τα στοιχεία επικοινωνίας με το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο αντιπροσώπων μας βρίσκονται στη διάθεσή σας. Για την καλύτερη επικοινωνία μας, η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε Ελληνικά, Αγγλικά και Ιταλικά ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και σε άλλες γλώσσες (Ρώσικα, Πολωνικά κλπ.).

Επίσης, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητες της Juliette Armand μέσα από την ενότητα “NEA” με δημοσιεύσεις τις οποίες μπορείτε να μοιράζεστε εύκολα με τους φίλους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter).

Χάρη στην ανανεωμένη ιστοσελίδα αλλά και το σύγχρονα σχεδιασμένο e-shop της, η Juliette Armand ενισχύει την online δραστηριότητά της και κάνει ένα σημαντικό βήμα προς το στρατηγικό της όραμα: την παγκόσμια διάδοση του personal professional concept.

Πείτε μας τη γνώμη σας για το site στο +30 210-2531736 ή στείλτε μας e-mail στο info@juliettearmand.gr!