ΝΕΑ

Φθινοπωρινά tips περιποίησης

 

Το φθινόπωρο είναι η εποχή για να αποκαταστήσουμε τις φθορές αυτές και προετοιμάσουμε το δέρμα για το χειμώνα. Μικρά tips για φθινοπωρινή περιποίηση με personal professional cosmetics!

15η Beauty Greece

 

Στις 2-4 Νοεμβρίου 2013 για ακόμη μία φορά η Juliette Armand σας περιμένει στην BEAUTY GREECE στo MEC Παιανίας.

Πρώτη παρουσίαση στη Μαλαισία

 

Οι άνθρωποι της Juliette Armand και της Pure Beauty Cosmetics Trading θα παρουσιάσουν τα personal professional cosmetics στην Beauty13 Expo. Θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για τους επαγγελματίες αισθητικούς με την πρόεδρο της εταιρείας.

Olympia Beauty στο Λονδίνο

 

H Juliette Armand στις 22, 23 Σεπτεμβρίου έλαβε μέρος στη έκθεση Olympia Beauty στο Λονδίνο, ένα από τα κορυφαία γεγονότα της Μεγάλης Βρετανίας στον τομέα της ομορφιάς.

Ραντεβού στη Scottish Beauty!

 

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η Juliette Armand θα λάβει μέρος για πρώτη φορά ως εκθέτης στην Scottish Beauty Fair που διεξάγεται στις 21-22 Απριλίου 2013, σε συνεργασία με τον αποκλειστικό μας αντιπρόσωπο στο Η.Β., Naturastudios. Ανυπομονούμε να ανταλλάξουμε ιδέες και προβληματισμούς με τους επαγγελματίες ομορφιάς που θα βρεθούν στην έκθεση αυτή – στο Royal Highland Centre.

Το νέο μας site είναι διαθέσιμο!

 

Χάρη στην ανανεωμένη ιστοσελίδα αλλά και το σύγχρονα σχεδιασμένο e-shop της, η Juliette Armand ενισχύει την online δραστηριότητά της και κάνει ένα σημαντικό βήμα προς το στρατηγικό της όραμα: την παγκόσμια διάδοση του personal professional concept.

Νικήτρια….η Chronos Therapy!

SKIN BOOSTERS
 

η Chronos Therapy ήρθε πρώτη σε votes με μεγάλη διαφορά από τις άλλες θεραπείες. Ευχαριστούμε όλους όσους μας επέλεξαν!

H Juliette Armand σε λίγες μέρες στην Cosmoprof Μπολόνια 2013

 

H Juliette Armand θα συμμετάσχει ξανά ως εκθέτης στη διεθνή Έκθεση καλλυντικών στην Μπολόνια από 8 έως 11/03/2013.
Για περισσότερο από 40 χρόνια η Cosmoprof είναι το πλέον φημισμένο, κορυφαίο γεγονός του κόσμου στον τομέα του επαγγελματικού καλλυντικού που εισάγει νέες τάσεις στον κλάδο.

Σας περιμένουμε στην 14η Έκθεση Beauty Greece

 

Για ακόμη μία φορά η Juliette Armand λαμβάνει μέρος ως εκθέτης στη Διεθνή Έκθεση ομορφιάς και επαγγελματικών καλλυντικών BEAUTY GREECE στην Αθήνα, που διοργανώνεται για 14η φορά στο M.E.C. και αποτελεί καθιερωμένο ραντεβού των επαγγελματιών ομορφιάς με τα αγαπημένα τους εργαλεία αισθητικής.

Ραντεβού στην InterCHARM στη Μόσχα

 

Στις 24 – 27 Οκτωβρίου 2012 η Juliette Armand και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρίας στη Ρωσία, “Kosmotrade”, θα βρίσκεται στη διεθνή έκθεσης καλλυντικών InterCHARM στη Μόσχα (Hall no. 14, Pavillion no. 3, Stand C21).

Έκθεση Beauty Greece το Μάϊο

 

Στην έκθεση BEAUTY GREECE Μαΐου στην Αθήνα χιλιάδες επαγγελματίες αισθητικής συναντήθηκαν ξανά με τους ανθρώπους της Juliette Armand, σε ένα ιδιαίτερα κομψό περίπτερο με το γνωστό ζεστό και φιλικό κλίμα εξυπηρέτησης της εταιρίας.

H Juliette Armand στην COSMOPROF 2012

 

H Juliette Armand από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου συμμετείχε στην έκθεση COSMOPROF στην Μπολόνια της Ιταλίας πλάι στις παγκόσμιας εμβέλειας εταιρίες καλλυντικών.

Αγορές από το νέο μας e-shop!

 

Η Juliette Armand ανακοινώνει τη δημιουργία του νέου e-shop της! Τώρα μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά τις αγορές των αγαπημένων σας καλλυντικών εύκολα και άνετα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.