Νέες καινοτομίες σε Chronos, Opsis, Caviar

H Juliette Armand πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει στους επαγγελματίες της αισθητικής επιστημονικά εργαλεία βασισμένα στα τελευταία κοσμετολογικά επιτεύγματα, παρουσιάζει τις ολοκαίνουριες Chronos Therapy και Opsis Τherapy (Skin Boosters) και την ανανεωμένη Caviar Therapy (elements). Οι νέες θεραπείες που δημιουργήθηκαν στα εργαστήρια της Juliette Armand βασίζονται σε εξελιγμένες συνταγές, με νέα δραστικά συστατικά και νέα σκευάσματα που ενισχύουν το αποτέλεσμα και προστατεύουν το δέρμα.

Η Chronos Therapy βασίζεται στην υψηλή καινοτόμο τεχνολογία 4D η οποία χρησιμοποιεί 4 συστήματα σε 4 διαφορετικές διαστάσεις για την αντιμετώπιση της έλλειψης νερού, τη βιολογική γήρανση και την οξειδωτική φθορά.

Η Opsis Therapy αλλάζει μορφή και ενισχύεται με την προσθήκη νέων βιοτεχνολογικών σκευασμάτων με στοχευόμενες δράσεις για την αντιμετώπιση ρυτίδων, μαύρων κύκλων, οιδημάτων και ερεθισμών στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.

H νέα Caviar Therapy συνδυάζει άψογα μαύρο και κόκκινο χαβιάρι με πολυφαινόλες σταφυλιού, argan oil, αλόη, chromocare, butter καριτέ για την πλήρη αναδόμηση και λάμψη του προσώπου.

Η αναζήτηση για την καινοτομία είναι η απόλυτη δέσμευση. Η δημιουργία νέων συνθέσεων είναι το πάθος μας. H παραγωγή και διάθεση νέων personal professional cosmetics είναι η εγγύησή μας για την αποτελεσματικότητα που όλοι ζητάμε από το καλλυντικό.

Σας περιμένουμε στη Βeauty στο MEC Παιανίας από 2 έως Νοεμβρίου 2013 στον στο σταντ 10-12 να σας ενημερώσουμε για τις νέες καινοτομίες μας και να επωφεληθείτε των προσφορών μας.

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: +30 2102531736 ή e-mail: jularm@juliettearmand.gr.