Νέα personal professional cosmetics

Στην οικογένεια των personal professional cosmetics μόλις προστέθηκαν δύο νέα καλλυντικά.

Το καθετοποιημένο επιχειρηματικό μοντέλο που ακολουθούμε (έρευνα, παραγωγή) είναι το μυστικό που εγγυάται την ελευθερία μας και μας δίνει τον απόλυτο έλεγχο στις επιχειρησιακές μας λειτουργίες. Για αυτό οι άνθρωποι της Juliette Armand μπορούν να αφουγγράζονται τις ανάγκες σας . Για αυτό μπορούμε να εντάσσουμε τις απαιτήσεις σας στην έρευνά μας και να ανακαλύπτουμε συνταγές που καλύπτουν πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες. Για αυτό δημιουργούμε νέα προϊόντα μόνο όταν έχουμε κάτι καινούριο να πούμε.

Με περιφάνια σας παρουσιάζουμε τις νέες δημιουργίες των εργαστηρίων της Juliette Armand που αγγαλιάσατε από την πρώτη κιόλας στιγμή:

no.1

CC Color Control Cream

Ενυδατική και Επικαλυπτική Κρέμα – Kρέμα επιδιόρθωσης του χρωματικού τόνου της επιδερμίδας (Color Control) με παράλληλη πολλαπλή δράση. Εξασφαλίζει επικάλυψη, υγιή λάμψη και νεανική όψη στην επιδερμίδα.

no.2

elements 03 Micellar Cleansing Water

Λοσιόν make-up remover με μικροσκοπικά μόρια ελαίου που αφαιρεί εύκολα και το πλέον σταθερό μακιγιάζ, τους ρύπους και τη λιπαρότητα χωρίς να ερεθίζει. Εμπλουτισμένη με αλόη και ενυδατικούς παράγοντες καθαρίζει την επιδερμίδα ενώ διατηρεί τη φυσιολογική υδρολιπιδική της ισορροπία.