Φθινοπωρινά tips περιποίησης

Το καλοκαίρι, το δέρμα μας εκτέθηκε σε αρκετές φθορές (σημάδια ήλιου, ατονία, αφυδάτωση κλπ). Το φθινόπωρο είναι η εποχή για να αποκαταστήσουμε τις φθορές αυτές και προετοιμάσουμε το δέρμα για το χειμώνα.

Μικρά tips για φθινοπωρινή περιποίηση με personal professional cosmetics!

Tip #1 Ενυδατώστε κατά τον καθαρισμό!

Συνιστάται η χρήση καθαριστικού που περιλαμβάνει ενυδατικούς παράγοντες και ενώ καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος, διατηρεί τη φυσιολογική υδρολιπιδική της ισορροπία. Προσφέρει στο δέρμα αίσθημα καθαριότητας χωρίς να ξηραίνει.

Tip #2 Ανανεώστε το δέρμα με απολέπιση!

Η καλοκαιρινή φθορά μπορεί να καταλήξει σε συσσώρευση νεκρών κυττάρων στην επιφάνεια του δέρματος. Για να απομακρύνετε αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα λεία, χρησιμοποιήστε ελαφρά οξέα με ισορροπημένο pH. Προτιμήστε προϊόντα απολέπισης που προετοιμάζουν το δέρμα να απορροφήσει καλύτερα τα συστατικά που θα ακολουθήσουν χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς.

Tip #3 Λεύκανση για τα σημάδια που άφησε ο καλοκαιρινός ήλιος!

Αντιμετωπίστε πανάδες, λεκέδες και δυσχρωμίες δίνοντας στην επιδερμίδα ενιαίο χρωματικό τόνο και λάμψη χρησιμοποιώντας προϊόντα που περιέχουν βιταμίνη C, μούρο και σταφύλι.

Tip #4 Προστατέψτε το δέρμα σας!

Παρόλο που η ηλιακή ακτινοβολία δεν είναι έντονη πρέπει να συνεχίζουμε να προστατεύουμε το δέρμα μας από τον ήλιο. Συνιστάται η χρήση αντηλιακού ή κρέμας ενυδάτωσης που συνδυάζει αντηλιακή προστασία.

Προτεινόμενα προϊόντα: – Επιλέξτε το κατάλληλο ανάλογα και με τον τύπο της επιδερμίδας σας

• Καθαρισμός με ενυδάτωση – MICELLAR CLEANSING WATER – για όλους τους τύπους δέρματος

• Απολέπιση – 6% ΑΗΑ FLUID (Προσοχή: για άτομα με ευαισθησία στα οξέα, προτιμήστε το CACAO PEELING, ένα απαλό μηχανικό peeling με κόκκους κακάο)

• Λεύκανση – WHITENING SERUM (συμπυκνωμένος ορός για ρύθμιση του χρωματικού τόνου)

• Προστασία- COLOR CONTROL CREAM (CC CREAM) – Κρέμα επιδιόρθωσης του χρωματικού τόνου με παράλληλη ενυδατική και αντηλιακή δράση, HYDRA C SPF 6 DAYCREAM – ενυδατική κρέμα με βιταμίνη C και αντηλιακή προστασία, SUNFILM SPF 30 – αντηλιακή oil free κρέμα για όλους τους τύπους δέρματος.