AMESON MESOPEEL
AMESON Mesopeel
AMESON Mesopeel
 

AMESON MESOPEEL

 

Το AMESON MESOPEEL είναι ένα επαγγελματικό σύστημα χημικής απολέπισης που βασίζεται σε οργανικά οξέα με στοχευμένη δράση την ανανέωση, τη λάμψη, τη φωτεινότητα και την απαλότητα του δέρματος.

 

Οργανικά οξέα

Τα α-υδρόξυ-οξέα (AHA), είναι οργανικά μόρια, η δράση των οποίων εξαρτάται από τη χημική δομή, την % περιεκτικότητα και το pH τους. Η σειρά AMESON MESOPEEL περιλαμβάνει από την κατηγορία των AHA το μαντελικό, το γαλακτικό και το γλυκολικό.

Εργαστηριακές και κλινικές μελέτες προσδιορίζουν και αποδεικνύουν τα αποτελέσματα της δράσης τους στην κεράτινη στοιβάδα και στο χόριο.

Συγκεκριμένα τα AHA:

  • Ομαλοποιούν τη διαδικασία της κερατινοποίησης επαναφέροντας την επιδερμίδα στους φυσιολογικούς της ρυθμούς.
  • Ενεργοποιούν τη διαδικασία ανανέωσης του δέρματος, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
  • Ενυδατώνουν το δέρμα.
  • Ενισχύουν σε συνέργεια τη δράση άλλων ενεργών συστατικών.

BHA & AZA:

Ανάλογη προσδιορίζεται και η δράση του β-υδρόξυ-οξέος (BHA), του σαλικυλικού οξέος που ως κερατολυτικό συστατικό έχει ισχυρή απολεπιστική αλλά και παράλληλα αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση, καθώς και του αζελαϊκού οξέος (AZA). Η επιλογή των συγκεκριμένων οργανικών οξέων, οι περιεκτικότητές τους σε συνδυασμό με το pH των απολεπιστικών προϊόντων καθώς και τα στοχευμένα πρωτόκολλα εφαρμογής, προσφέρουν στη σειρά AMESON MESOPEEL το πλεονέκτημα στην ικανοποίηση δερματικών αναγκών και προβλημάτων, διαφορετικών δερματότυπων και κλιματικών συνθηκών διαβίωσης.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ

Τα πρωτόκολλα χημικής απολέπισης είναι αυτόνομα ή εντάσσονται συνδυαστικά σε διάφορα πρωτόκολλα επαγγελματικής φροντίδας του δέρματος. Τα προϊόντα και τα πρωτόκολλα συνοδεύονται με σαφείς ενδείξεις, οδηγίες χρήσης, παρενέργειες, μέγιστο χρόνο εφαρμογής και επαναληψιμότητα, προτεινόμενα προϊόντα αποθεραπείας και φυσικά αυστηρά εξειδικευμένη αντιηλιακή προστασία.

Η σειρά περιλαμβάνει:

  • 7 προϊόντα AHA & BHA (α & β υδρόξυ-oξέων) και AZA (δικαρβονικό οξύ).
  • 2 προϊόντα PRO PEEL & POST PEEL για τη ρύθμιση του pH του δέρματος.
  • 2 προϊόντα CALMING & REPAIR για την καλύτερη αποθεραπεία μετά τη χημική απολέπιση.
AMESON Mesopeel