ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

elements-body-therapies-n
 

Τα 36 πρωτόκολλα θεραπειών elements που προτείνει η Juliette Armand (25 θεραπείες προσώπου και 11 σώματος) αποκαλύπτουν το εύρος δυνατοτήτων της σειράς και τις απεριόριστες δυνατότητες συνδυασμών, ανάλογα με τις εκάστοτε τεχνικές, μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και τις σχολές εφαρμοσμένης αισθητικής που ακολουθεί ο κάθε επαγγελματίας.

DETOX THERAPY

Θεραπεία ινστιτούτου με αποτοξινωτική και αποσυμφορητική δράση. Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία των ιστών, και αποβάλλει τις τοξίνες.

 

BODY HYDRA THERAPY

Θεραπεία ινστιτούτου κατάλληλη για ενυδάτωση του δέρματος. Αποκαθιστά την υδρολιπιδική ισορροπία και στα πλέον αφυδατωμένα δέρματα.

 

SLIM THERAPY

Θεραπεία ινστιτούτου, κατάλληλη για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Ενεργοποιεί την διαδικασία της λιπόλυσης καταπολεμώντας την τοπική συσσώρευση λίπους.

 

LIPOSLIM THERAPY

Θεραπεία ινστιτούτου που προκαλεί έντονη εφίδρωση και αποτοξίνωση του σώματος. Κατάλληλη για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

 

THERMOSLIM THERAPY

Θερμαντική θεραπεία ινστιτούτου κατάλληλη για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Προκαλεί υπεραιμία, αποσυμφορεί τους ιστούς και διεγείρει τη διαδικασία της λιπόλυσης.

 

CELLUSLIM THERAPY

Θεραπεία ινστιτούτου κατάλληλη για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Η επιδερμίδα λειαίνεται και το σώμα ανακτά ομοιόμορφη όψη.

 

CRYOLIFT THERAPY

Θεραπεία ινστιτούτου κατάλληλη για την αναδόμηση και επαναφορά της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. Ισχυροποιεί τους ιστούς στήριξης, αναζωογονεί και επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

 

ARTICHOKE BODY THERAPY

Θεραπεία ινστιτούτου που αποβάλλει το συσσωρευμένο λίπος (τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα) ακόμα και σε ζώνες του σώματος οι οποίες αντιστέκονται στη δίαιτα. Επιτυγχάνει παράλληλη σύσφιξη των ιστών.

 

TRIPLE ACTION THERAPY

Θεραπεία ινστιτούτου τριπλής δράσης για αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα και σύσφιξη. Ενεργοποιεί τη διαδικασία της λιπόλυσης και σμιλεύει το σώμα το οποίο ανακτά ανακτά το σχήμα του και την ελαστικότητά του.

 

STRETCHFIRM THERAPY

Θεραπεία ινστιτούτου κατάλληλη για την καταπολέμηση της χαλάρωσης, των ραγάδων και των ραβδώσεων του δέρματος. Συνιστάται για μετά από απώλεια μεγάλου σωματικού βάρους και μετά την εγκυμοσύνη.

 

BUST FIRMING THERAPY

Θεραπεία ινστιτούτου κατάλληλη για την αναδόμηση και την ανάκτηση της σφριγηλότητας του δέρματος σε όλη την περιοχή του ντεκολτέ και του στήθους.