ΠΟΡΕΙΑ

Timeline
 

Ξεκινήσαμε προσωπικά…

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1992 όταν οι χημικοί Μιχάλης Παπαευστρατίου και Ιουλία Αρμάγου αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τον τομέα της ομορφιάς, να ερευνήσουμε νέες συνταγές και να καταθέσουμε στα εργαστήρια τις προσωπικές μας αξίες.

Καταξιωθήκαμε επαγγελματικά…

Σε μόλις λίγα χρόνια η εταιρία απέσπασε μία δυναμική θέση στα κέντρα αισθητικής και εγκαινίασε εξαγωγές και συνεργασίες με διεθνώς καταξιωμένα ιδρύματα ομορφιάς.

Επιμένουμε προσωπικά…

Από το 1992 μέχρι σήμερα η εικόνα της Κοσμητολογίας έχει αλλάξει δραματικά. Οι σύγχρονες απαιτήσεις είναι ιδιαίτερα υψηλές. Σήμερα ένα καλλυντικό καλείται να επιτύχει σχεδόν την ‘αποτελεσματικότητα’ της αισθητικής χειρουργικής.
Επιμένουμε να συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και να αναζητούμε την επόμενη συνταγή, την επόμενη σύνθεση, την επόμενη καινοτομία.

 
Ioulia-Mixalis72dpi
serums72dpi

1992 – 2001

1992: Οι χημικοί Ιουλία Αρμάγου και Μιχάλης Παπαευστρατίου ιδρύουν τη Juliette Armand και εστιάζουν τη δραστηριότητά τους στην έρευνα και την αναζήτηση νέων συνταγών με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

1993: Δημιουργείται η κρέμα Notabilia και διαγράφει μια πολύ επιτυχημένη πορεία. Η εξελιγμένη της σύνθεση (Extra Moisturizing 24h Cream) συναγωνίζεται δυναμικά τις μεταγενέστερες κρέμες.

1996: Πρωτοπορώντας και χρησιμοποιώντας το υαλουρονικό οξύ, η Juliette Armand δημιουργεί μία μεγάλη γκάμα ορών (serums), υπερασπίζοντας με αυτό τον τρόπο την μεγάλη αποτελεσματικότητά τους. Τα ενεργά συστατικά μπορούν με την μορφή των ορών να διατίθενται σε μέγιστες περιεκτικότητες και η Κοσμητολογία του 21ου αιώνα μόλις ξεκινά.

2001: Η εταιρία στεγάζεται στην Αθήνα, σε μια καθετοποιημένη σύγχρονη ιδιόκτητη μονάδα, που συνεχώς επενδύει σε σύγχρονο εξοπλισμό, νέες διαδικασίες, έρευνα, νέα προϊόντα και καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό. H παραγωγή της ακολουθεί τις Αρχές Καλής Παρασκευής Καλλυντικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (GMP).

 
Factory72dpi
 
SkinBoosters72dpi
 

2004

2004: Skin Boosters anti-surgery system
Η καινοτόμος τεχνολογία EFFECTOX™ της Juliette Armand αναστέλλει την ικανότητα των κυττάρων να συστέλλονται, μειώνοντας στο ελάχιστο τις ρυτίδες έκφρασης (μυο-γήρανση). Η ανακάλυψη αυτή των εργαστηρίων της Juliette Armand σηματοδότησε μια εξέλιξη επιτυχίας της σειράς Skin Boosters Αnti-surgery system, που αποτελεί την απάντηση της Κοσμητολογίας στο botox, τη βλεφαροπλαστική, το χημικό peeling, τη μεσοθεραπεία και τη λιποαναρρόφηση. Χάρη στα Skin Boosters το ραντεβού με την πλαστική χειρουργική αναβάλλεται.

elementsPOREIA72dpi
 

2005

2005: elements of evolution
Μία πλήρης επαγγελματική σειρά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, τα στοιχεία εξέλιξης για την υγεία, προσώπου και σώματος. Ένας νέος, ολοκληρωμένος τρόπος συνδυαστικής δράσης και ολοκληρωμένης αντιμετώπισης των αναγκών της επιδερμίδας είναι γεγονός! 193 κωδικοί είναι διαθέσιμοι να καλύψουν και τις πλέον απαιτητικές δερματικές ανάγκες!

fiali-louloudi72dpi

2006

Επανάσταση και στο σώμα με το Α-2 BLOCKERS, ένα φυτικό εκχύλισμα από χρυσάνθεμο. Δεσμεύει ειδικά τους A2 receptors, με αποτέλεσμα η διαδικασία της λιπόλυσης να συνεχίζεται χωρίς διακοπή.

sunfilmPOREIA72dpi
 

2008

2008: Η νέα σειρά αντιηλιακών SUNFILM της Juliette Armand απαντά στις σύγχρονες ανάγκες για αυξημένη αντιηλιακή προστασία, σύμφωνα με την απόφαση 2006/647/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η σειρά περιέχει το ANTITOX™, ένα ισχυρό κοκτέιλ αντιοξειδωτικών νέας γενιάς, που εμποδίζουν τη φθορά του DNA (Prevention of DNA Damage) από την ακτινοβολία, επιδιορθώνουν το DNA (DNA Repair), εμποδίζουν τον ερεθισμό (anti-irritant) και το ερύθημα, προστατεύουν από τη μόλυνση (anti pollution) και προλαμβάνουν τη γήρανση (anti aging).

2010

2010: Όλες οι διαδικασίες της εταιρίας από την έρευνα μέχρι τη διανομή των προϊόντων της πιστοποιούνται σύμφωνα με το ISO 9001:2008 από την TÜV Austria.

2011

2011: Οι δύο ιδρυτές χημικοί μέτοχοι παραμένουν στην Διοίκηση της εταιρίας που είναι 100% ελληνική. Από το 2011 οι Στρατής Παπαευστρατίου Αρμάγος (χημικός μηχανικός ΕΜΠ) και Βασίλης Παπαευστρατίου Αρμάγος (με σπουδές σε B.Sc.Finance & Mathematics, M.Sc. Computing Science) εντάχθηκαν στην ομάδα μετόχων της Juliette Armand S.A., γεγονός που εγκαινιάζει τη συμβολή της δεύτερης γενιάς στην εταιρία.

2013

2013: Η anti-surgery απάντηση που δίνουν τα Skin Boosters στην πλαστική χειρουργική τα τελευταία χρόνια, ανανεώνεται και ενισχύεται.