ΑΞΙΕΣ

ValuesBASICpic72dpi

Οι αρχές των εργαστηρίων μας δεν είναι μόνο η εξαιρετική ποιότητα των συστατικών, η μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η επιστημονική μας ομάδα έχει αναπτύξει κι εδώ μια personal professional επιστημονική στάση για την έρευνα, το χρόνο, τη διάγνωση.

 
No-No for research
 

Στην επιστήμη δεν υπάρχουν όχι.

Υπάρχουν μόνο ανάγκες ομορφιάς που περιμένουν εξειδικευμένες λύσεις. Άμεσα κι επισταμένα. Έτσι ξεκινά η αποστολή μας.

Το όχι…δεν είναι μια λέξη που μας επιτρέπεται. Όσο δύσκολο κι αν είναι ένα πρόβλημα, δεν επιτρέπεται όχι. Επιτρέπονται όμως δυο όχι μαζί. Που κάνουν μια κατάφαση. Νο no. Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύση και να την εξελίσσουμε διαρκώς.

Slow-time
 

Ο χρόνος δε σταματά.

Επιβραδύνεται όμως.

Και αυτή είναι η αποστολή μας. Να επιβραδύνουμε το χρόνο. Να τον κάνουμε να κυλήσει πιο αργά πάνω στο δέρμα. Slow time. Αργός χρόνος. Αυτή είναι η επιστημονική σχέση μας με το χρόνο.

Και τι γίνεται όταν οι ρυτίδες πυκνώνουν; Η επιστήμη επιβραδύνει αλλά ο χρόνος είναι χρόνος. Για μας και μια γυναίκα στα 60 μπορεί να αισθάνεται καλά μέσα στο δέρμα της, όταν το φροντίζει με personal professional προϊόντα. Εκεί που αρχίζει η παραίτηση το μήνυμα για μας είναι No Time.

Μια γυναίκα να μην παραιτείται ποτέ…

Skin-Mood
 

Το δέρμα έχει διάθεση. Το δέρμα μιλά και ζητά αξίες.

Αυτό που οι άλλοι ονομάζουν τύπο δέρματος είναι για μας skin mood.

Μιλούσαν για ξηρότητα…μιλάμε για διάθεση.

Μιλούσαν για ρυτίδες…μιλάμε για φθορά.

Skin mood. Έτσι ονομάσαμε εμείς τη διάγνωση, προχωρώντας πέρα από τον διαχωρισμό ευαίσθητο, ξηρό, λιπαρό δέρμα σε μια διάγνωση πιο ολιστική… πιο εξατομικευμένη… και πιο personal professional αντίληψη.

Δε γερνούν όλα τα κανονικά δέρματα το ίδιο.

Δεν επηρεάζονται από το περιβάλλον όλα τα ξηρά δέρματα στον ίδιο βαθμό. Δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα πάνω σε ίδιους τύπους δέρματος ένα serum.

Γι’ αυτό απευθυνθήκαμε στις επαγγελματίες αισθητικούς που είναι σε θέση να διαγνώσουν προσωπικά κι εξειδικευμένα το skin mood και να προτείνουν personal professional θεραπείες.
Γι’ αυτό δημιουργήσαμε προϊόντα πολύπλευρης δράσης. Για να απευθύνουμε αποστολείς με μέγιστη αποτελεσματικότητα προσωπικά σε κάθε skin mood.